top of page
  • Foto van schrijverEveline

Kortingscode 'cityguide' voor 10% korting bij Studio Release ✨

Bijgewerkt op: 31 jul. 2021Ik werd uitgenodigd voor een massage bij de recent geopende massage studio: Studio Release. Je stapt in het centrum van de stad binnen in een oase van rust. Door het prachtige interieur en de rust ontspan je al en word je begeleid naar 1 van de massage kamers. Aldaar wordt er -alleen voor jou- een massage op maat gecreëerd. Want wat voor de 1 ontspanning is, is voor de ander iets heel anders.


Studio Release

Merle heeft een moderne studio geopend; een ruimte waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag en stil kan staan bij jezelf. Waar je nieuwe energie opdoet en werkt aan je veerkracht en optimisme. Waar alles op maat is en het draait om een gezond en gebalanceerd leven. Een voorbeeld hiervan zijn massages op maat, volledig afgestemd op jouw behoeftes. Naast gepersonaliseerde massages, bieden ze ook duo massages en zwangerschapsmassages.

Maar dat is niet het enige wat Studio Release te bieden heeft. De toekomst wordt er nog veel meer aangeboden, dus houdt ze vooral in de gaten via social media of de website.Membership

Weinig tijd, maar wel ontstressen? Ga dan voor een maandelijkse massage met het 'Release massage membership'. Met dit membership krijg je elke maand een massage met 10% korting. Een flexibel membership, waarbij je eens kunt overslaan als het niet uitkomt en elk moment opzegbaar.


Winactie --> GESLOTEN

En dan nu het leukste deel! Ik mag 1x een massage weggeven van 60 minuten, geheel op maat naar jouw klachten en/of wensen, ter waarde van €72,50. Hoe doe je mee?

Kortingscode

De winactie mag dan gesloten zijn, maar we kregen zo onwijs veel leuke reacties en aanmeldingen, dat we nog een leuke actie voor jullie bedacht hebben. Tot en met 30 september kun jij 10%


 

Wat: Studio Release

Waar: Havenstraat 59, 1211KH Hilversum

Comments


bottom of page