top of page
  • Foto van schrijverEveline

Flexwerken bij Gooiland Hotel

Ondanks het sombere nieuws de laatste tijd rondom het corona virus voor zowel de gezondheid als voor de (lokale) economie, worden veel bedrijven ook creatief. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve opties wanneer restaurants sluiten of hulp om goed thuis te kunnen werken.


Voor dat laatste heeft Gooiland Hotel in Hilversum een goede oplossing bedacht. Als je bijvoorbeeld even je huis uit wilt, meer gefocust wilt werken omdat je drukke kinderen hebt of omdat je je partner thuis even wilt ontvluchten. Gooiland biedt luxe flexplekken die je nu kunt reserveren voor een dagdeel of een hele dag.

Ze hebben 56 hotelkamers beschikbaar met WiFi en een balkon. In de kamers zijn aanwezig: een ruim bureau, Nespresso apparaat voor gratis koffie en thee, een fles water, een eigen toilet en roomservice voor drankjes.

Indien gewenst kun je zelfs een lunchpakket bestellen welke op de kamer bezorgd wordt. Voor dit pakket betaal je €8,50 en krijg je een broodje gezond, melk of verse jus, fruit en een chocoladebar.


Hieronder vind je alle mogelijke tijdvakken en prijzen:

-       8.00 tot 13.00 uur: € 22,50 -       13.00 tot 18.00 uur: € 22,50 -       8.00 tot 20.00 uur: € 40,-


Let wel: je kunt met maximaal één persoon flexwerken.


Reserveren? Neem dan contact op met de receptie van Gooiland Hotel: 035-7440115 of info@gooiland.nl .


Emmastraat 2, 1211NG // www.gooilandhotel.nl


Help je locals door te flexwerken of eten te bestellen/op te halen bij je favoriete restaurants. Check hier de restaurants!


Comments


bottom of page