top of page
  • Foto van schrijverEveline

Nieuw in Hilversum: Eva's Cookery, kortingscode & *WIN ACTIE*

Bijgewerkt op: 6 dec. 2021

Ken jij dit ook? Naast je werk, het huishouden, het gezinsleven, je kids en je sociale contacten ook nog eens boodschappen doen een verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Bij mij schiet dat er dan vaak bij in. Ik kom laat thuis, ben moe en bestel maar weer eens (niet zo gezonde) maaltijd via een bezorgingsapp.Eva's Cookery

Hier heeft Eva's Cookery wat op gevonden. Eva, zelf moeder van 2 kinderen, weet als geen ander hoe druk het kan zijn en dat het soms helpt bepaalde dingen uit te besteden. En bij haar kun je de maaltijden laten uit besteden!

Elke week een ander (gezond) menu, inclusief kidsproof maaltijden, die elke dinsdag of donderdag bij jou met de bakfiets bezorgd wordt. Het hoeft alleen nog maar even in de oven of magnetron en klaar!


Menu en kidsproof

Je kunt elk moment wanneer het jouw uit komt het nieuwe week menu op de website vinden en daar je maaltijd uitkiezen. Deze wordt dan op de dinsdag of donderdag bezorgd, op de door jouw uitgekozen tijd.

De menu's bestaan uit vegetarische en niet vegetarische opties, Elke week voor volwassenen is er keuze uit 3 verschillende maaltijden en voor kids uit 5 verschillende maaltijden. Check de menu's voor deze week of die er eerder waren hier.


Korting

In samenwerking met Eva's Cookery kun je nu 10% korting krijgen op jouw bestelling tot en met het einde van dit jaar. Als je de code 'CITYGUIDE' invoert bij je bestelling, ontvangen je de korting!

Nog meer korting... Bestel je namelijk voor het hele gezin? Dan krijg je bij een bestelling van €32 krijg je €5 korting. Dan eet de jongste lekker gratis mee.

De prijzen bedragen voor een volwassene €11 per maaltijd en voor kinderen €5. Alles wordt gratis bezorgd.


Winactie

En als klapper op de vuurpijl is er ook nog eens een winactie! Jij kunt namelijk een GRATIS bestelling winnen! De winactie vindt plaats op instagram. Hoe doe je mee?

  1. Volg @hilversumcityguide

  2. Volg @eva_cookery

  3. Like de post

  4. Tag iemand voor wie of met wie jij de bestelling wilt winnen in de reacties

De winactie loopt tot donderdag 9 december 2021.

 

Meer info:

Comments


bottom of page