top of page
  • Foto van schrijverEveline

Flink is in Hilversum!

Verse boodschappen binnen 10 minuten thuis bezorgd? Dat kan nu! Flink is een bezorgservice waar je via een app je boodschappen kunt bestellen en binnen no time thuis kunt laten bezorgen.


De Flink-app was al in gebruik in Utrecht, Delft, Tilburg, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Breda en Groningen. En vanaf nu ook in Hilversum!



Assortiment

Flink heeft een divers assortiment aan verse, biologische, fair trade en vegan producten. De online supermarkt bevat meer dan 2.000 producten: van eetrijpe avocados en verse frambozen tot allesreiniger en droogshampoo. Of je nu wilt lunchen met een snelle maaltijdsalade, of alle ingrediënten voor een heerlijk diner wilt laten bezorgen: met Flink staan je boodschappen in een mum van tijd op het aanrecht.

De startup zet zich daarnaast in om samen te werken met lokale merken.


Levering

Binnen 10 minuten worden al je boodschappen bij je thuis geleverd, op een milieuvriendelijke manier door eerlijk betaalde fietskoeriers, via een eenvoudige app. Je herkent de Flink fietskoeriers met de roze tassen vol boodschappen.



Promotiecode

We zouden Hilversum Cityguide niet zijn als we niet een leuke promotiecode voor jullie hadden! Met de code 'HILCITY' ontvang je €15 korting op de eerste bestelling bij een minimum bestelbedrag van €30.

 

Meer info & FAQ

Openingstijden: 7 dagen per week, 08.00-0.00u

Minimum bestel bedrag: €1,-

Bezorgkosten: €1,30

Betaling: in de app kun je een betaalvorm kiezen.



bottom of page