top of page
  • Foto van schrijverEveline

De Maaltuin at Paleis Soestdijk

Bijgewerkt op: 25 okt. 2021

De Maaltuin komt weer terug naar Paleis Soestdijk! Ik hoor je denken; dit komt mij bekend voor. Dat klopt! In 2019 ben ik ook met de Maaltuin naar Paleis Soestdijk, meer daarover kun je hier lezen en een recap van de avond vind je hier.


De Maaltuin

Voor degenen die het (nog) niet kennen; De Maaltuin is een reizend restaurant dat sinds 2016 een tijdelijk pop-up restaurants opent op bijzondere plekken door heel Nederland. Bijvoorbeeld in een tuin, paleis of verborgen parel. Momenteel zitten ze in de botanische tuinen van Utrecht, landen ze vanaf 7 oktober bij Paleis Soestdijk en later dit jaar landen ze in Muiden.De Maaltuin at Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk, gevestigd in Soest, ieder van ons wel bekend. Het diner vindt plaats op De Parade, het voormalig ‘dorpje’ van het paleis waar de garage, de stallen, de Intendantswoning, woningen voor het personeel, de kwekerij en de manege zijn gevestigd. Eerst wandel je met de groep over het terrein en worden er verhalen over de bijzondere geschiedenis gedeeld. Daarna geniet je van lekkere hapjes en drankjes, voordat je aankomt op de plek van het diner. De avond staat in het teken staat van ‘Made by Holland’. Innovatie, ondernemerschap, voeding en duurzaamheid nemen daarin een centrale plaats.


 

Meer info

Prijs: €84.95 (inclusief heerlijk eten, drinken, muziek, verhalen en beleving)

Locatie: Amsterdamsestraatweg 1, 3744 AA Baarn


Na het kopen van de tickets krijg je alle informatie ongeveer 10 dagen van tevoren per mail.Comments


bottom of page