top of page
  • Foto van schrijverEveline

De Maaltuin komt naar Paleis Soestdijk & jij kunt een plaats aan tafel winnen!

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

De Maaltuin is een pop-up restaurant dat sinds 2016 opent op bijzondere plekken door heel Nederland. Bijvoorbeeld een tuin, paleis of verborgen parel. Samen met de keuken van ‘The Colour Kitchen’ worden er 4 gangen geserveerd, eventueel met bijpassende wijnen, en dat onder begeleiding van live muziek.

Je neemt plaats aan een lange tafel op een bijzondere locatie waar normaal gesproken geen restaurant is.


En van 28 november tot en met 22 december komt de Maaltuin naar het Gooi! En wel naar een hele bijzondere plek, namelijk de Parade van Paleis Soestdijk! Voor de tweede keer komen ze naar Paleis Soestdijk.

Waar ooit de Ferrari’s van Prins Bernhard werden gestald en onderhouden, staan

nu de lange tafels van De Maaltuin. Je zal de oude garage, ofwel de Parade ontdekken: de wintereditie laat gasten kennis maken met het verleden, heden en de toekomst van Paleis Soestdijk. Daarna krijg je een welkomstdrankje, amuse en vervolgens een 4 gangen diner.


De tickets zijn al bijna uitverkocht, maar niet getreurd… in samenwerking met De Maaltuin mag ik als klap op de vuurpijl 2 tickets weggeven! Let wel: de tickets gelden voor 12, 20 of 21 december. Wat moet je hiervoor doen? Volg @hilversumcityguide en @demaaltuin op instagram en laat een comment achter op @hilversumcityguide. De winnaar wordt maandag 2 december bekend gemaakt! #YAY!

Zie ik je bij Paleis Soestdijk?


Bekijk onderstaande video met sfeerbeelden van de vorige editie:


Ticketprijs: €54.95 (incl.: welkomstdrank, amuse, 4-gangen, koffie/thee en een avond vol muziek en beleving)

コメント


bottom of page