top of page
  • Foto van schrijverEveline

9 x Laptop & Latte in Hilversum ☕

September, vakantie is voorbij en we gaan weer aan het werk. Maar soms lekker om even buiten je eigen omgeving wat werk te doen. Wat mij betreft zijn de twee hoofdingrediënten voor een succesvolle werkplek buiten de deur: een fijne werkplek met goede WiFi en goede koffie.


Vascobelo V-bar Vascobelo is een brasserie en café in een en wordt ook wel de huiskamer buiten je eigen woning genoemd. Daarnaast heeft het Parijse sferen. De koffie is top, de bediening beleefd en je kunt er uren blijven zitten. Op de bank, in lekkere grote fauteuils of aan een lange leestafel. Als je er nou in de middag nog steeds zit, kun je hier ook een prima glas wijn drinken ;-) Kerkbrink 2, 1211 BX // www.vascobelo.be/hilversum-kerkbrink


Koffie & JIJ Koffie & JIJ is een kleine koffie hotspot in de Kerkstraat. Er is ruimte genoeg om heerlijk te werken, aan het raam of wat dieper in de zaak. De koffie is heel lekker met talloze mogelijkheden. Van warme tot koude koffies, met plantaardige melk tot koemelk en keuze uit allerlei smaakjes. Daarnaast een uitgebreide kaart met veel healthy en vegan opties. Kerkstraat 98, 1211 CS // www.koffieenjij.nl Your Coffee Genoeg koffies, een theebar en 2 verdiepingen waar je kunt zitten. Genoeg ruimte dus en genoeg keuze op de kaart. Met mooi weer zit je hier heerlijk op het terras. Daarnaast een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart, dus je kunt hier prima een dag vertoeven! Boven is wel een grote kids zolder, dus neem een koptelefoon mee, ga er werken terwijl je kids zich vermaken of zoek een rustiger plekje op. Kerkstraat 38A, 1211 CP // https://yourcoffeehilversum.nl


© Sees Coffee & Conceptstore

Sees coffee & conceptstore Op de Gijsbrecht zit Sees coffee & conceptstore. Je kunt hier aan een hogere tafel zitten of een normale tafel. Er is uiteraard heerlijke koffie en lekkere lunch wanneer de honger toeslaat. Als je even wilt pauzeren, kun je in hun winkeltje rondneuzen. Neem wel je koptelefoon mee, want er kunnen kids in de hoek spelen. Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // www.seesconceptstore.nl

30 ML

30 ml coffee roosters is van kleine espressobar uitgegroeid tot een franchise keten met 10 vestigingen en een eigen koffiebranderij. De kaart bestaat uit een all day breakfast concept met pancakes, toast, eieren en broodjes (optioneel vegetarisch en vegan). De keuze uit soorten koffie (en melk) is eindeloos en ze hebben season specials.

En ze bieden hele fijne werkplekken verspreid door de zaak. Voorin bij het raam waar het wat rumoeriger is of een rustig plekje achterin de zaak.

's-Gravelandseweg 14, 1211 BS // https://30ml.nl/vestiging/30ml-hilversum/


Eetcafé Muze

Voorheen Wisseloord Café, nu eetcafé Muze biedt ook een hele fijne werkomgeving. Tussen de bomen, waar je je kunt laten inspireren door kunst en muziek. Ze hebben een uitgebreide lunch- en drankenkaart en je kunt hier fijn werken.

Catharina van Renneslaan 10, 1217 CX // https://eetcafemuze.nlFoodhall MOUT

Heerlijke plek om overdag te werken, met name in de serre met uitzicht op het plein en buiten de drukkere looppaden, bar en keukens. Er is goede WiFi, goede koffie en een hele uitgebreide kaart in deze foodhall. Ook een fijne plek om te meeten voor een zakelijke afspraak.

Marktplein 1, 1211 DZ // www.mouthilversum.nl


Bar Boon

Bar Boon zit midden op het Mediapark en is een ontmoetingsplek in de vorm van een kleine woonkamer. En, belangrijker: met goede koffie! Daarnaast bieden ze ook lekkere broodjes, soep en hapjes. Tussendoor spot er misschien wel een loslopende BN-er.

André van Duinboulevard 7, 1217 WH // www.barboon.nl


Brasserie Zonnestraal

Een werkplek omgeven door bos en hei, een oase van rust en lekkere koffie; klinkt too good to be true? Nope, dat vind je bij brasserie Zonnestraal. Ook hebben ze een goed gast WiFi netwerk en zowel binnen- als buitenruimtes om te werken. Daarnaast hebben ze een lekkere lunch- en borrelkaart, dus je kunt er langer blijven zitten. Kleine reistip: bus 104 vertrekt elk half uur vanaf Hilversum Centraal en stopt voor Zonnestraal. Loosdrechtse Bos 19, 1213 RH // https://brasserie-zonnestraal.nlКомментарии


bottom of page