top of page
  • Foto van schrijverEveline

7 x nieuw geopend // deze nieuwe hotspots mag je niet missen!

Voor de mensen die de instagram van @hilversumcityguide in de gaten hebben gehouden, hebben gezien dat er een aantal nieuwe openingen zijn geweest in Hilversum sinds afgelopen zomer!

Wij zijn bij een aantal openingen geweest en hebben al wat kunnen voorproeven/testen voor jullie. Kijk hieronder mee naar de nieuwe restaurants/shops die je niet mag missen! Een aantal zijn al wat ouder, anderen zijn pas deze week open.Juice Republic

Juice Republic is een recent geopende juicebar tegenover het station van Hilversum centraal. Je kunt er verse juices laten persen, er is koffie en healthy broodjes. Om mee te nemen, maar je kunt er ook lekker blijven zitten.


Leeuwenstraat 24, 1211 EV// www.instagram.com/juicerepublicofficial


Eazie

Eazie is een restaurant waar je verse en healthy food kunt ophalen of daar opeten. Eazie gelooft in gezond en lekker eten, maar niet al te moeilijk. Je kunt kiezen uit pokebowls, wokmaaltijden, salades, wraps en zelfs gezonde toetjes! Daarnaast kun je kiezen uit glutenvrij, vegan, halal, eiwitrijk of caloriearm.

Wisten jullie dat ze sinds kort ook thuisbezorgen…


Groest 58, 1211 EC // www.eazie.nl


Brasserie Mans

Brasserie Mans

Een nieuwe brasserie op de Gijsbrecht! Je kunt er lunchen, dineren of gewoon een drankje doen. Er is een (verwarmd) terras aanwezig. Brasserie Mans hebben een wisselende kaart met Franse invloeden.


Gijsbrecht van Amstelstraat 194, 1214 BE // www.brasseriemans.nl


Sees. coffee & conceptstore

Sees. coffee & conceptstore

Oké, niet helemaal nieuw, maar wel een heropening van deze conceptstore! Sees. is namelijk van eigenaar veranderd. De heropening was 16 september, maar is nog net zo fijn als voorheen. Voor wie het niet kent: bij Sees. kun je koffie drinken, lunchen en shoppen tegelijk! Het liefst verkopen ze producten van lokale ondernemers en fairtrade merken. Daarnaast is er een grote speelhoek voor de kids.


Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // www.seesconceptstore.nl


The Ramen Brothers Hilversum

The Ramen Brothers

Een heuse noodlebar is neergedaald in Hilversum en wij waren bij de opening: The Ramen Brothers. De naam is geen marketing truc, maar het restaurant wordt echt door 2 broers gerund. Ze begonnen in Haarlem en Utrecht, en nu zijn wij aan de beurt. Gelukkig, want je kunt er heerlijke ramen bestellen met of zonder sidedishes.


Langestraat 59, 1211 GW // www.ramenbrothersnoodlebar.nl


House of Bloomz

Vorige week is de opening van House of Bloomz geweest, een winkel waar ze bloemen, planten, woonaccessoires en cadeaus verkopen! House of Bloomz is gevestigd in winkelcentrum Kerkelanden en is het zusje van webshop ReplantNL. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen, maar weet wel dat je niet met lege handen naar huis gaat…


Kapittelweg 149, 1216 HX // www.instagram.com/houseofbloomzDe Pizzabakkers Hilversum

Voor de mensen die uit Amsterdam komen, net zoals ik, was dit wel een pizzabakker waar je nog voor terug wilde reizen. Maar dat is gelukkig niet meer nodig! Sinds deze week is De Pizzabakkers geopend, en wij mochten vast naar de proefavond komen. Je kunt er heerlijke vers gemaakte pizza’s uit de steenoven bestellen, maar ook antipasti en dolci. Daarnaast staan de Pizzabakkers ook bekend om hun lekkere prosecco en cocktails met prosecco, deze mag je dus niet overslaan.


Groest 55, 1211 EA // www.depizzabakkers.nl

Comments


bottom of page