top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x Gault & Millau in Hilversum

GaultMillau is een Frans bedrijf dat restaurants beoordeeld (door middel van symbolische koksmutsen). Ze kennen punten toe op een schaal van 0-20 en gelukkig zijn ze ook langs geweest in Hilversum. Heel recent zelfs, december 2019 is de gids uitgekomen.

Check hieronder het lijstje:


Bistro De Smaakboutique

Knusse en gezellige bistro met een Frans en Italiaans georiënteerde keuken. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten voor een 3 gangen menu of voor antipasti. En alle wijnen op de wijnkaart zijn per glas te bestellen!


12/20 // Laanstraat 1A, 1211 HG // www.bistrosmaakboutique.nl


Eten bij Sidney

Eten bij Sidney

Gevestigd in een historisch pand uit 1902 zit het restaurant van Sidney Heinze en zijn echtgenote en gastvrouw Michelle. Goede en uitgebreide kaart, met lekker bijpassende wijnen.


12/20 // Langestraat 94, 1211 // www.etenbijsidney.nl


Heren Spyker

Een van mijn persoonlijke favorieten! Restaurant in een oud Spijkerpandje aan de Kerkbrink. Eigenaren zijn chef Ronald en partner en sommelier Romée Bellaart. Er is keuze uit een 3 tot 8 gangen menu met bijpassende wijnen.


12/20 // Kerkbrink 17-19, 1211 BW // www.herenspyker.nl


Royal Mandarin

Onderhand een begrip in Hilversum, dit Chinese restaurant. Het sfeervolle restaurant is gelegen in een historische boerderij in het centrum. Daarnaast hebben ze ruime keuze aan wijnen en voor de winter een heerlijke open haard.


12/20 // Emmastraat 9, 1211 NE // www.royalmandarin.nl


De Mangerie

Nog een Chinees restaurant in deze lijst te vinden! Je kunt met je tafelgeno(o)t(en) shared dining kiezen, of kies voor a la carte. Eigenaresse Ewan Liu zorgt voor een fijne, verzorgde avond.


12/20 // Diependaalselaan 490-494, 1215 KM // www.demangerie.nlDudockx Bar & Kitchen

Dudockx Bar & Kitchen

Dit prachtige door Dudok ontworpen pand op een hele fijne plek aan het water. In de zomer lekker op het grote terras, maar ook binnen is een mooi uitzicht. Je kunt kiezen voor een 3 of 4 gangen menu van de chef, of a la carte.


13,5/20 // Vreelandseweg 50, 1216 CH // www.dudockx.nl

Comments


bottom of page