top of page
  • Foto van schrijverEveline

5 x vintage shoppen in Hilversum

Vintage shoppen; wat houdt dat nu precies in? Gewoon ouderwets tweede (of derde, vierde, vijfde...) -hands. Of het nou kleding betreft, accessoires of woonitems. En stuk goedkoper, duurzamer en als je geluk hebt; een paar mooie juweeltjes. Genoeg redenen dus om een paar winkels langs te gaan.

Wij hebben de leukste vintage shops en kringloopwinkels voor je op een rijtje gezet in Hilversum.


Sam Sam

Deze kleine winkel staat helemaal vol, een kleine schatkamer dus waar je goed moet zoeken. In deze kringloopwinkel vind je leuke woonaccessoires en kleding. Gespecialiseerd in antiek, curiosa en 'troepee'. Leuk weetje: op de ruit van de winkel zijn de laatste letters van de ruit gehaald, waardoor er nu 'troep' staat.


Hilvertsweg 138-140, 1214 JL // www.facebook.com/samsamhilversum



Second Lifestyle Hilversum

Second Lifestyle

Second Lifestyle heeft 3 vestigingen, waarvan 1 op de Gijsbrecht in Hilversum. De winkel is heel groot, bestaande uit 2 verdiepingen met voornamelijk kleding. Kleding voor zowel mannen, als vrouwen en kinderen. Naast kleding verkopen ze ook schoenen, tassen, sieraden en andere accessoires.

Ze verkopen merken als Maison Scotch, Levi's, Calvin Klein, Nikkie, Hugo Boss, G-star, Vingino, maar ook Zara en H&M. Voor ieder wat wils dus.


Gijsbrecht van Amstelstraat 206, 1214 BE // www.secondlifestyle.nl


House of KLÆR Designer Vintage Lifestyle Vintage

Bij House of Klaer vind je vintage- en tweedehandskleding van de mooiste merken. Er is een diversiteit aan merken; Chanel, Hermès, Dolce & Gabbana, maar ook Zara. High-end fashion, maar ook toegankelijke mode dus. Prijzen beginnen al vanaf €15,-.


's-Gravelandseweg 42, 1211 BT /// www.houseofklaer.nl



Petit Piaf

Petit Piaf is een heuse vintage heaven met veel diversiteit. Je vindt er een groot assortiment vintage kleding, schoenen en tassen. Je shopt hier van alles, de mooiere items van de ZARA maar ook Humanoid, Anecdote en Amatør. Het is allemaal van goede kwaliteit en heel betaalbaar. Kleding is voor vrouwen en kids. Er is ook een kleedkamer waar je direct kunt passen.


Albertus Perkstraat 3, 1217NK // instagram @petitpiaf.hilversum


De Kringloper

De Kringloper heeft 4 vestigingen, waarvan 1 in Hilversum. Een grote kringloopwinkel met items als kleding, accessoires, woonaccessoires, meubels, speelgoed en nog veel meer. Een voordeel: ze komen ook spullen thuis ophalen


Noorderweg 96a, 1221 AB // Facebook: de kringloper Hilversum

bottom of page