top of page
  • Foto van schrijverEveline

10 x nieuw geopend in Hilversum & opening soon...

Een terugkerend artikel; de 'nieuw geopend & opening soon'. In dit terugkerende concept houd ik jullie op de hoogte met recent geopende hotspots in Hilversum en welke er op de planning staan. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Abonneer je dan op de nieuwsbrief, dat kan hier.

Lees hieronder snel verder!


NEW hotspots/openings:

Woods Hilversum

We blijven nog even op de Groest: het oude pand van de Gooi en Eemlander (voorheen Le Journal) is gelukkig overgenomen en de verbouwing is af! Het is een restaurant heeft een open keuken en een bar om drankjes aan te drinken. Op de kaart vind je een 4- tot 6 gangen tasting menu van de chef. Bijzonder aan de manier van koken: de verfijnde gerechten worden op open vuur bereid. Het menu is ook plantbased te krijgen. Op de kaart vind je ook meerdere specials. Snel checken dus!

Groest 21, 1211 CZ // Social media


Poké Perfect

Deze bekende healthy Hawaiiaanse poké bowl keten is al een begrip op veel plaatsen in Nederland. Met al 16 locaties in Nederland, onder andere in Amsterdam, Utrecht en Leiden, heeft Poké Perfect nu ook een vestiging geopend aan de Groest. Je kunt er terecht voor warme of koude pokébowls, keuze uit een bowl uit het menu of stel een eigen bowl samen. Je kunt er zitten om te eten, je eten ophalen of mee te nemen of thuis laten bezorgen. Meer over afhalen en bezorgen vind je hier.

Groest 66, 1211 ED Hilversum // https://pokeperfect.nl


Bar Weinig

Amber en David waren gestart in de Kwekerij met het hippe koffietentje Stek in een container, maar pakken het nu een stapje groter aan. Een eigen koffie bar: Bar Weinig aan de Groest. Ze openen op 9 april hun deuren om heerlijke koffie te schenken van Stooker koffie. Pssst: ze gaan meer schenken dan alleen koffie. Het wordt ook een bar waar ze alcohol schenken en je kunt er terecht voor de lunch.

Groest 17, 1211 CX Hilversum // Social media

Gorillas

Na de populaire online supermarkt Flink, komt ook Gorillas naar Hilversum! Via een app kun je je boodschappen bestellen welke ongeveer 10 minuten later bij jou thuis bezorgd worden. Duizenden producten, tegen retailprijzen.

En als welkom in Hilversum kun je nu bestellen met de bezorgcode 'GEWELDIG30' voor €15 korting op je eerste 2 bestellingen.

Havenstraat 16, 1211 KL Hilversum // https://gorillas.io/nl


Getir

Nummer 3 in Hilversum naast Flink en Gorillas als online supermarkt: Getir. Via een app kun je je boodschappen bestellen welke ongeveer 10 minuten later bij jou thuis bezorgd worden.

Spoorstraat 12, 1211 GB Hilversum // https://getir.com/nl/


Opening soon:

Muze in de Stad

In het oude pand van de Guardian op de Groest opent binnenkort het zusje van Eetcafé Muze, bij Wisseloord. Muze in de Stad wordt een theater café: een restaurant, café en een podium met plek voor cultuur, kleinkunst, live muziek en kindervoorstellingen. De verbouwing is in volle gang! Opening medio mei.

Groest 33, 1211 CZ Hilversum // Social media


Your Coffee

Your Coffee heeft een tweede vestiging geopend! De populaire koffiebar van Youri Erades op de Kerkstraat opent samen met Nanda Plasschaert een vestiging op de Gijsbrecht! Ze zitten nog volop in het proef- en verbouwproces, maar hopen in juni te kunnen openen.

Gijsbrecht van Amstelstraat 164, 1214 BD // https://yourcoffeehilversum.nl


Rochelle Hairsalon

Een jaar geleden werd ik uitgenodigd door Rochelle Kyulu, toen nog werkzaam bij Salon B. Ik was nog op zoek naar een fijne kapster in Hilversum, dus ze kwam als geroepen. Sindsdien ben ik ook nooit meer ergens anders geweest en is Rochelle de enige die mijn haar mag doen! In deze post zie je mijn haartransformatie en begrijp je meteen waarom. Een kleine primeur voor Hilversum Cityguide, want Rochelle opent deze zomer haar eigen haarsalon! YAY! Alle details blijven nog even geheim, maar ik kan niet wachten op de opening.

Wil je in de tussentijd nog een haarbehandeling plannen? Dat kan! Ze werkt momenteel op een tijdelijke kniplocatie in Hilversum, meer info daarover vind je hier.

Hilversum // Instagram


Groest, zomer 2022

Marco van Velthooven, eigenaar van Rex, Meddens, Fat Joe’s, G-Spot en Burger, gaat nog een vestiging openen in Hilversum. De horecaondernemer heeft onlangs de panden van Soulkitchen en Café Nul-Vijf en Dertig op de Groest gekocht. Samen wordt dit 1 horecazaak waar je kunt lunchen, borrelen, werken en op het terras kunt zitten.

De naam, menu kaart en precieze opening laat nog even op zich wachten, maar medio de zomer van 2022 hoopt de eigenaar te kunnen openen...

Groest 25-27, 1211 CZ Hilversum

 

Ben of ken jij een hotspot die (binnenkort) opent? Neem dan contact op!


Commentaires


bottom of page