top of page
  • Foto van schrijverEveline

13 x de leukste kerstornamenten in 't Gooi

Bijgewerkt op: 9 dec. 2021

De kerstboom versieren met slingers, kerstballen en lichtjes doen we allemaal en is super leuk, maar de laatste jaren worden meer bijzondere kerstornamenten steeds populairder. En terecht, want het is zo leuk! Ook leuk om elk jaar een aantal te verzamelen om je boom elk jaar weer wat voller te maken.

Of ornamenten te verzamelen die voor jou of je familie een bijzondere betekenis hebben. En natuurlijk leuk om cadeau te doen.


Kortom; genoeg redenen om de leukste ornamenten te shoppen in 't Gooi!


© House of Bloomz


House of Bloomz

Bij House of Bloomz kun je terecht voor de mooiste kerstornamenten van Vondels Amsterdam en Morawski. Ze hebben de kerstornamenten voor in je boom, maar ook prachtige en bijzondere kerststukken in bijvoorbeeld stolpen.

Kapittelweg 149, Hilversum // https://houseofbloomz.nl


The Bohemian Catlady

Eigenaresse Ingrid heeft een pop-up winkel geopend in de Gooische brink. De pop-up winkel heet 'The Bohemian Catlady' en is helemaal wat je je voorstelt bij deze naam. Dus zoek je een specifiek katten ornament? Deze hebben ze zeker voor je!

Kerkstraat 63-28, 1211 CL // www.thebohemiancatlady.com© Botanica Bloemen


Botanica Bloemen speciaalzaak

Bij Botanica vind je kleinere ornamenten. Je vindt er bloemen tot vruchten en dieren tot servies. Allemaal voor in je boom. Als je er dan toch bent, neem een mooie krans of mistletoe mee!

Hilvertsweg 132, Hilversum // www.botanicabloemen.nl


Dille & Kamille

Ook deze winter steunt Dille & Kamille weer een bijzonder dier in het Noordpoolgebied. Voor het derde jaar op rij werken ze samen met WWF. Na Lumi de ijsbeer en Olen het rendier, is het nu de beurt aan Vinnie de poolvos. Leuk om deze stoffen ornamenten te sparen elk jaar en je steunt ook nog eens een goed doel!

Groest 36, Hilversum // www.dille-kamille.nl


© Fiori Flowers


Fiori Flowers

Bij Fiori Flowers op de 's Gravelandseweg vind je de leukste ornamenten. Denk aan robots, dieren en nog veel meer. Als je er dan toch bent: ze hebben ook leuke kleinere kerstboompjes. Leuk voor in je tuin of op het balkon. Of wanneer je woning gewoon wat kleiner is. Wel versieren met de ornamenten natuurlijk.

's-Gravelandseweg 8c, Hilversum // https://fioriflowers.nl


Pop-up shop Kerstornamenten

In Huizen is er elk weekend een kerstballen pop-up shop op de Meentweg waar je kerstornamenten kunt kopen! Ze hebben hoge kortingen op ornamenten van Vondels, Kurt Adler, Sass & Bellem Giselle Graham en de eigen budget collectie. Je kunt het zo gek niet bedenken en je vindt het hier. Dieren, auto's, eetwaren, servies en nog veel en veel meer. Wil je al even spieken wat ze hebben? Check dan de link hieronder.

Zaterdag 4, 11 en 19 december van 10.00 - 17.00 uur.

Meentweg 44, Huizen // Alle kerstornamenten vind je in deze link© Eindeloos Bloemen


Eindeloos Bloemen

Champagne, donuts, snoepautomaten. Heb je nog meer nodig? Nee toch. En zo ja, geen probleem, ze hebben ook meer. Absoluut even deze winkel checken als je in Bussum bent.

Spiegelstraat 36, Bussum // https://eindeloosbloemen.nl


Yellow Birds conceptstore

Naast dat dit een onwijs leuke conceptstore is met van alles en nog wat (kleding, sieraden, interieur items) hebben ze ook met de kerst de leukste ornamenten. Denk aan huisjes, dieren en andere kleurrijke leukerds voor in de boom.

Julianaplein 96, Bussum // https://yellowbirds.nl© Bij Jelle

Bij Jelle

Elk jaar is 'Kerst bij Jelle' weer een feestje. De allermooiste kerst items vind je hier. Natuurlijk vind je hier alle ornamenten in alle kleuren van de regenboog en alle bedenkbare items, maar je vindt hier ook de mooiste slingers, kerstballen, zelfs oesters voor in de boom. Je moet het gewoon maar beleven en Bij Jelle bezoeken in Blaricum.

Dorpstraat 3, Blaricum // www.bijjelle.nl


Store 11

Bij Store 11 in Bussum hebben ze heel veel leuke items voor de kerst. Maar ook leuke ornamenten. Vooral een grote collectie voor kids, met bijvoorbeeld Nijntje in alle kleuren. Leuk voor de allerkleinsten die kerst vieren.

Meentweg 11 A1, Bussum // Instagram


Walter & Roland

Walter en Roland

"Christmas by Walter en Roland" is een must see! Ga langs bij de heerlijke kerstgekte en onder andere de leukste kerstornamenten. Ze hebben leuke accessoires om je kersttafel en/of kerstboom mee op te pimpen. Absoluut bezoeken in Laren!

Cornelis Bakkerlaan 65, Laren // www.walterenroland.nl


Sissy Boy

Met de kerst kun je elke keer weer rekenen op de leukste kerst ornamenten bij Sissy Boy, en gelukkig zit er eentje in Laren! Fijne budgetproof tip en leuk om elk jaar weer de nieuwe collectie te kopen.

Naarderstraat 3, Laren // www.sissy-boy.com


Mixx

Mixx is een recent geopende cadeauwinkel in Bussum en wat mij betreft nu al een aanrader! Ze hebben leuke cadeautjes voor de kerst, maar ook hele leuke kleurrijke kerstballen en ornamenten.

Nieuwe Brink 2, Bussum // www.mixxbussum.nl

Comments


bottom of page