top of page
  • Foto van schrijverEveline

Wonderfeel Festival, 's GravelandHet is festival season en dat merken aan de festivals die langzaam weer komen en gepland worden.

Zo ook Wonderfeel Festival in 's Graveland. Wonderfeel is een driedaags buitenfestival voor klassieke muziek met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Op het 25 hectare natuurgebied in 's-Graveland liggen de zeven Wonderfeelpodia een miniwandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek.


Locatie

Het festival vindt plaats op de groene buitenplaats Schaep en Burgh in ‘s-Graveland. liggen. 24 hectare aan glooiend landschap, begroeide heuvels, uitbundige boomgroepen en ronde vijvers. Natuurmonumenten stelt deze plaats ter beschikking aan Wonderfeel. Op de mooiste plekjes van buitenplaats Schaep en Burgh staan overdekte podia. Dit zijn geen doorsnee partytenten, maar bijzondere akoestische paviljoens.


Agenda

Naast alle muziekpodia, staat er verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocs, boswachterquiz, natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten. Luister ontspannen vanaf een bankje, zitzak onder de bomen of kleedje op het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, koffie en champagne en van alles daar tussenin.


Tickets

Een regulier ticket voor een shift kost € 54, voor leden van Natuurmonumenten kost het ticket € 52. Kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis, maar dienen wel een ticket te hebben. Een parkeerkaart kost € 10. Alle tickets zijn exclusief € 2,50 service- en transactiekosten. Het ticket verschaft toegang tot het festivalterrein én alle activiteiten. Eten en drinken zijn niet inbegrepen. Tickets kun je hier bestellen.

 

Waar: Landgoed Schaep en Burgh, Noordereinde 60, 1243 JJ 's Graveland

Wanneer: 16 t/m 18 juli 2021, 10:00 - 23:00 uur

Tickets: € 54


Comments


bottom of page