top of page
  • Foto van schrijverEveline

FotoFestival Naarden t/m 29 augustusFotoFestival Naarden start op zaterdag 3 juli in Naarden en omgeving met een indrukwekkende line-up van Nederlandse en buitenlandse fotografen. Onder het thema 'The Art of Living' wordt werk getoond van fotografen die het alledaagse leven tonen, het onbekende leven laten zien, het leven in de beklemmende saaiheid van corona maar ook het overleven onder onmogelijke omstandigheden.


Een aantal opvallende namen in deze 17e editie van het festival zijn onder meer: Anouk Kruithof, Bieke Depoorter, Eva Roefs, Venus Veldhoen, Melissa Schriek, Mounir Raji, Marwan Bassiouni, Now You See Me Moria, Boudewijn Neuteboom, Kevin Osepa, Liv Liberg, Jorge Mañes Rubio, Xiaoxiao Xu, Mame-Diarra Niang en nog veel meer. Klik hier voor de volledige lijst met fotografen.


Locaties

Het FilmFestival wordt op meerdere locaties getoond binnen en buiten de vestingmuren van Naarden. Een aantal plekken waar je de tentoonstelling kunt vinden zijn:

De Grote Kerk van Naarden, het oude stadhuis, buitenplaats Oud Bussem en het park van SAS, het Arsenaal en Vestingmuseum. Een plattegrond van alle locaties vind je hier.


Agenda

Naast de tentoonstelling, zijn er ook extra's, zoals signeer sessies van fotoboeken, lezingen en de uitreiking van de Nederlandse fotoboekenprijs. De volledige agenda met meer info vind je hier.


Tickets

Toegangskaart voor alle locaties kost € 19,50 en kortingspassen museumkaart, CJP, DuPho pas, (Belgische) Fotobond lidmaatschap, studenten van de Fotoacademie, Fotovakschool, kunstacademie of filmacademie: € 16,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Tickets kun je nu hier kopen.

 

Waar: Naarden

Wanneer: 3 juli t/m 29 augustus 2021, di - zo 10:30 - 17:00 uur

Prijs: € 19,50

bottom of page