top of page
  • Foto van schrijverEveline

Wijngaard diner 'Le Primeur' op wijngaard Zonnestraal

Aan de rand van Hilversum op landgoed Zonnestraal vind je Wijngaard Zonnestraal. En op 14 & 15 oktober is het zover, de lancering van de eerste wijnen van 2022. En dat luidt Wild Brood in met een pop-up diner midden op de wijngaard: wijngaard diner 'Le Primeur'.

Wijngaard Zonnestraal lanceert dit jaar 2 nieuwe wijnen. Als je een ticket koopt voor het pop-up diner, dan krijg je eerst een rondleiding en informatie over de wijngaard, daarna het diner inclusief wijnen en 2 flessen van Hilversumse bodem mee naar huis.
Herfstdiner

Het is natuurlijk wat kouder om in oktober buiten te dineren. Dit is gedeeltelijk wordt dit opgelost met een tent die wordt verwarmd met heaters. En goed eten en een paar glazen wijn helpen natuurlijk ook altijd. Maar kleed wel een beetje warm aan.

Ze werken met een vast diner dat buiten op vuur wordt gekookt. Daarnaast is er een vegetarisch menu beschikbaar. Er kan helaas geen rekening worden gehouden met allergieën, omdat ze buiten 1 menu bereiden.


Locatie

Zoals gezegd is de locatie op wijngaard Zonnestraal. De oude moestuin van landgoed Zonnestraal, tussen het bos en de Rading, is een wijngaard geworden. Sinds 2014 is het een wijngaard en er zijn inmiddels 300 stokken met 4 verschillende druivensoorten aangeplant. Wijngaard Zonnestraal bevindt zich op Rading 105, 1231 KC Loosdrecht.


Meer info

Het pop-up diner is op 14 en 15 oktober 2022. Om 17.00 uur is er een welkom en rondleiding over de wijngaard en om 18.00 uur kun je aan tafel. De prijs is €89,00 p.p., inclusief 2 flessen wijn. Het maximaal aantal gasten per avond zijn 30 personen. Tickets kun je hier vinden.

Check de website van Wild Brood voor meer informatie.


Comentarios


bottom of page