top of page
  • Foto van schrijverEveline

De geboorte van een blog


Daar is ze dan: de geboorte van de website van Hilversum Cityguide 🎊.


Voor degenen die mij nog niet kennen zal ik bij het begin beginnen. Mijn naam is Eveline Schouten en ik ben in november 2018 verhuisd vanuit het drukke en bruisende Amsterdam (waar ik 10 jaar gewoond heb) naar Hilversum. Ik kende hier niemand, ik kende de stad niet en ik wist niet waar ik tips vandaan kon halen.

Waar je in Amsterdam enorm veel blogs, websites en influencers hebt om de laatste hotspots te volgen, was deze in het Gooi weinig tot niet te vinden.


Dus ik besloot zelf op zoek te gaan! Eenmaal rondvragend in mijn nieuwe buurt kwam ik erachter dat er veel mensen vanuit Amsterdam naar Hilversum waren verhuisd en tegen hetzelfde probleem aanliepen. En zo ontstond Hilversum Cityguide, een account via instagram. Al gauw werd deze gekoppeld aan Facebook en nog geen jaar later meer dan 1000 volgers.

Helaas liep ik ook aan tegen de beperkingen van social media welke ik wel kwijt kan op een website. En zo ontstond deze website.


Houd social media en de website in de gaten, want dit is nog maar een begin van heel veel leuke plannen... ☺️Comments


bottom of page