top of page
  • Foto van schrijverEveline

Online Hilversumse kroegentocht

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

Ondanks dat er langzaam het een en ander vanaf juni weer mag openen, horen daar de kroegen of café's helaas nog niet bij. Dus dan doen we het toch anders?

De Hilversumse band CHARMPLAY zet zich, samen met music & event management bureau TheTalented.eu in voor lokale horeca ondernemers en kwam zo op het idee om een virtuele kroegentocht te organiseren. Hieruit is het evenement 1,5 meter bier uitgekomen.Wat houdt het in?

Samen met Café NulVijfenDertig, Nachtcafé G-Spot, De Vorstin en Biercafé De Barbier is er een online kroegentocht georganiseerd.

Zo is er bij Café Nulvijfendertig een POPKwizz, in de Vorstin zijn meerdere live concerten te zien in de grote zaal, je kunt chatten met de barmannen van Biercafé De Barbier of dans mee in de G-spot. Daar draaien de vaste huis-DJ’s de beste plaatjes.


Wat is de anderhalve meter bier tocht?

Met dit toffe initiatief geef jij lokale kroegen, het poppodium, bierbrouwers en lokale artiesten een steuntje in de rug. De gehele opbrengst van de samengestelde box gaat naar hen! De anderhalve meter bier-en-borrel-box is een pakket speciaal samengesteld voor een kroegentocht in je eigen huis. Aan alles is gedacht; drankjes, bites, POPKwizz deelname formulier en een handleiding met inlog codes voor een online borrel met vrienden & familie.


Wie doen er mee?

Aan dit initiatief doen vier lokale kroegen mee, die samen zorgen voor ruim gevulde borrelbox met biertjes en lekkere bites. Naast de biertjes en heerlijke bites bevat de box ook vouchers. Met deze vouchers kun je na deze turbulente tijden een biertje innen bij één van de 4 kroegen. De kroegen die meedoen zijn:

Café Nulvijfendertig // Groest 27, 1211 CZ

Nachtclub G-spot // Groest 57, 1211 EA

Biercafé De Barbier // Groest 92, 1211 EA

Poppodium de Vorstin // Koninginneweg 44, 1211 AS


Wat: virtuele kroegentocht anderhalve meter bier

Wanneer: zaterdag 16 mei 2o20

Tijd: 17.00 – 22.00 uur

Prijs: € 31,32

Ticket: Om mee te doen met ANDERHALVE METER BIER, heb je een anderhalvemeterbier2020 box. Let op: er zijn slechts 500 boxen beschikbaar. OP=OP. Bestellen kan hier.*

* Als je de box (ticket) hebt aangeschaft, krijg je bericht over waar en hoe laat je de box kan ophalen. Dus vul je gegevens goed in!

Comments


bottom of page