top of page

4 x de lekkerste oesters eten in Hilversum

You either love it or you hate it: oesters. Ik ben er in ieder geval gek op! Heerlijk op een terras met een goed bijpassend glas wijn met vrienden of je lover oesters eten. Ik krijg er al zin in.

Hieronder mijn 4 favoriete spots in Hilversum om oesters te eten:Meddens

In dit restaurants wat vooral gericht is op vis, vind je natuurlijk een scala aan opties als het gaat om oesters. Ze serveren gegratineerde oesters. Maar ook oesters uit Frankrijk met rode wijn azijn, sjalot en citroen.

En extra leuk: iedere laatste vrijdag van de maand is er VISSA! Ze serveren oesters voor €1,50, G&T’s om de vis mee weg te spoelen en er komt een DJ. Heerlijke VrijMiBo als je het mij vraagt.

Kerkstraat 112 // https://meddenshilversum.nl


Dudockx Bar & Kitchen

Deze hotspot aan het water met heerlijk groot terras serveren heerlijke oesters. Zeeuwse creuses voor €4,50 per stuk. Vraag er een bijpassend glas wijn bij en je kunt heerlijk op dit terras aan het water vertoeven.

Vreelandseweg 50 // https://dudockx.nl


Foodhall Mout

Omdat ze bij deze fijne spot allemaal verschillende keukens hebben, kun je altijd wel ergens slagen. Bij restaurant Fish zorgen ze voor je oesters. Ze serveren creuses Normande, keuze uit klassiek en gin tonic, voor €7,50 per 2.


Brasserie Mans

Bij Brasserie Mans kun je even heerlijk landen na je shopmiddag op de Gijsbrecht. Vanaf mei is de binnentuin geopend en kun je daar bijkomen met een goed glas wijn en schaal oesters. Ze serveren oesters met wijnazijn, rode ui en citroen voor €3,75 per stuk.

Gijsbrecht van Amstelstraat 194 // www.brasseriemans.nl

Comments


bottom of page