top of page
  • Foto van schrijverEveline

Music Around the Fireplace livestream

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

Helaas is het door het COVID-19 virus (nog) niet mogelijk om met een groep mensen samen te komen en bijvoorbeeld een avondje naar live muziek te luisteren. Hier hebben de organisatie van Music Around The Fireplace wat op gevonden!

Als het niet op de Stookplaats kan, de oorspronkelijke locatie voor de live muziek, dan het internet! Tot ze weer publiek mogen ontvangen, organiseren ze dezelfde maandelijkse muzikale avond gewoon online. Verder zijn de ingrediënten hetzelfde: talentvolle singer- songwriters, akoestische muziek, speciaal bier en natuurlijk de ‘fireplace’.

Op donderdag 30 april 2020 zullen voor het eerst nieuwe optredens via een livestream te zien zijn via de website of social media. Singer-songwriters KY. en Hannah Kaldewaij zullen de muziek verzorgen.

Daarnaast kun je als 'bezoeker' van de liveshow een 'Lekker Tassie’ bestellen, gevuld met speciaal bier. Want dat hoort er natuurlijk een beetje bij...Music Around the Fireplace

Music Around the Fireplace is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Hilversum en daar omheen. Artiesten van over de hele wereld komen live optreden op de laatste donderdag van de maand. Normaal gesproken in het sfeervolle De Stookplaats op de oude gemeentewerf in Hilversum.

Door het COVID-19 virus, is dit helaas stopgezet en dat moest anders kunnen! Daarom wordt er, totdat er weer publiek mogelijk is, een livestream georganiseerd. De optredens worden van tevoren opgenomen in de vertrouwde Stookplaats, uiteraard met luie stoel en houtkachel op de achtergrond.


Pay as you like

Elke editie is de entree ‘pay as you like’, het publiek bepaalt dus zelf wat ze voor het event betalen. Het geld dat wordt opgehaald, wordt volledig verdeeld onder de artiesten. Omdat juist nu de inkomsten van muzikanten hard teruglopen, zal er ook voor de online-editie een mogelijkheid zijn om een bijdrage te doen. Daarnaast zal een deel van de opbrengst van de ‘Lekkere Tassies’ met bier naar de artiesten gaan.

Wat: Livestream Music around the fireplace – met KY. en Hannah Kaldewaij

Wanneer: donderdag 30 april 2020 Aanvang: 20.30 uur Waar: www.musicaroundthefireplace.nl , YouTube en Facebook Entree: pay what you want Lekker Tassie: vooraf te bestellen via lekkertassie@musicaroundthefireplace.nl

Commentaires


bottom of page