top of page

Moederdag in quarantaine 2020

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

Zondag 10 mei is het moederdag. En ondanks dat je je moeder nergens mee naar toe kunt nemen, kun je wel de restaurants naar de keukentafel of het bed van je moeder brengen. Wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste moederdag verrassingen!


Breakfast/brunch

Ontbijt op bed hoort natuurlijk een beetje bij moederdag. Zelf geen keukenprins(es)? Dan kunnen zij een lekker ontbijtje voor je regelen. Of een brunch als je eerst even wilt uitslapen natuurlijk..


© Meddens

Meddens

Meddens opent weer de keuken voor deze moederdag! Je kunt nu een brunchbox bestellen. Hierin zitten onder andere scones, croissants, verse broodjes, beleg zoals gerookte zalm of jam, jus d'orange, kazen, muffins, cheesecakes en brownies.

Wil je het extra feestelijk maken? Optioneel zijn een fles prosecco of champagne. En in samenwerking met House of Bloomz kun je ook een bos bloemen bestellen. Eventueel is de box ook vega te bestellen! Afhalen kan tussen 8.00-10.00 uur, bezorgen kan in tijdsblokken 8.00-11.00 uur.

Prijs: €22,50 per box voor 1 persoon

Bestellen kan hier.

Kerkstraat 112, 1211 CS // www.meddenshilversum.nl


Koffie & JIJ

Koffie & JIJ komen ook bij jouw thuis een moederdagbox bezorgen. Hierin zitten onder andere een croissant met jam, verse jus, gekookt eitje, getoast avocadobroodje, chocolade aardbeien, yoghurt en nog veel meer. De box is ook helemaal vegan te bestellen.

Prijs: €16,95 p.p. (vegan €18,95)

Bestellen kan via info@koffieenjij.nl of op 0610814901

Kerkstraat 98, 1211 CS // www.koffieenjij.nl


Your Coffee

Op 9 en 10 mei bezorgen Your Coffee Your Mama’s Breakfast. Het kan worden bezorgd in Hilversum en Loosdrecht.

Prijs: €14,95 per box

Kerkstraat 38A, 1211 CP // https://yourcoffeehilversum.nl


Bagels & Beans

Op 9 en 10 mei kun je ook bij Bagels & Beans een heerlijke goodiebag bestellen. Een jute Bagels & Beans tasje gevuld met een bagel naar keuze (Rookkip, Avocado of Wilde zalm), cheesecake, mango-aardbeisap XL, chocoboontjes, een theebloem voor thuis en ansichtkaart voor een persoonlijke boodschap. Let op: je kunt alleen het tasje ophalen, ze bezorgen niet.

Prijs: €19,95

Bestellen kan hier.

Kerkstraat 3, 1211 CK // www.bagelsbeans.nl


Wisseloord Café

Ook bij Wisseloord maken ze een heerlijke moederdagbox voor je klaar. Het ontbijt bestaat uit pain au chocolade, een gekookt eitje, beschuitje met aardbeien, luxe broodje, verse jus d’orange en een fruitsalade. Het zit mooi verpakt met persoonlijke tekst. Bestel voor vrijdag 8 mei 20.00 uur en op zondag 10 mei tussen 9.00-12.00u wordt de box bezorgd. 

Prijs: €17,50 p.p.

Bestellen kan hier.

Catharina van Renneslaan 10, 1217 CX // https://wisseloordcafe.nl


Heren Spyker

Heren Spyker zorgt voor een heerlijke brunch met onder andere truffelbrie, beenham, kaas, huisgerookte zalm, brioche brood, preekbroodjes en een croissant. Bestel vóór donderdag 7 mei, en haal de brunchbox op in het restaurant op zaterdag 9 mei tussen 15.00 en 17.00 uur.

Prijs: €15,00 p.p.

Bestellen kan via WhatsApp 0650876594.

Kerkbrink 17-19, 1211 BW // http://herenspyker.nl


Bij de Tuinman

Bij de Tuinman biedt een Moederdag-ontbijt-box om op te halen. Ook geheel vegan te bestellen! In de box zitten onder andere: zuurdesem breekbroodjes (van Menno), bietenhumus en moestuinjam, frambozen cheesecake OF als vegan optie: aardbeiencrumble met amandelen, vers fruit, overnight oats, vegan Cinnamon roll en biologische sap. Je kunt bestellen tot zaterdag 9 mei.

Je kunt de box ophalen op zaterdag 9 mei tussen 16.00–19.00 of zondag 10 mei tussen 08.00–11.00u.

Prijs: €19,50

Bestellen kan hier.

Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl


Lunchroom de Koffiebranderij

Lunchroom de Koffiebranderij zorgt voor een heerlijk ontbijtje-op-bed met onder andere een croissant met jam, gekookt eitje, stokbroodje beenham en kaas, yoghurt met huisgemaakt granola, koffie of thee en verse jus. Liever een high tea? Ook die verstrekken ze! Optioneel zijn een fles wijn of bubbels. En nog leuker: in samenwerking met Bloemboetiek Roos kun je ook een bosje bloemen bij bestellen! Reserveren kan tot 8 mei 17.00u,.

Prijs: €16,95 voor het ontbijt, €21,95 voor een high tea

Bestellen kan via info@lunchroom-dekoffiebranderij.nl of telefonisch

Kerkstraat 100, 1211 CS // www.lunchroom-dekoffiebranderij.nl


Diner

Liever je moeder met een diner verrassen? Ook dat kan door deze 2 restaurants hieronder:De Open Keuken

De Open Keuken biedt een Moederdag 3-gangen belevingspakket!

Je krijgt wel 8 proevertjes, gekruide roseval aardappeltjes en 2 verschillende desserts. Open Keuken zorgt ervoor dat je echt over niks hoeft na te denken, ze zorgen ook voor servetten, bestek, borden, glazen, kaarsje en zelfs een bloemetje op tafel zit in het pakket! En de afwas? Die doen zij! De volgende dag wordt alles opgehaald.

Prijs: €35,00 p.p. (alleen per 2 te bestellen)

Bestellen kan hier.

Laanstraat 31, 1211 HG // www.deopenkeuken.nl


Puur Smaeck

Puur Smaeck opent weer even haar deuren! En dat voor een 3 gangen keuze menu deze moederdag. Het enige dat je nog moet doen thuis, is enkele gerechten opwarmen.

Bestellen kan tot donderdag 7 mei. Afhalen zondag 10 mei tussen 16.00 en 19.00 uur. Check het menu hier.

Prijs: €22,50 p.p.

Bestellen kan via info@puursmaeck.nl

Kampstraat 18-20, 1211 GE // www.puursmaeck.nl


Wijnbar Petit Paris

Wijnbar Petit Paris organiseert een 4 gangen menu! Deze ziet er als volgt uit:

Amuse

Tartaar van tonijn met coquille en ponzu dressing

Gazpaccio van asperge met gravad lax en citrus

Zacht gegaarde kalfslende met truffeljus, rozeval en witlof

Perentaartje met licor 43, chocolade mousse en karamelsaus. Het menu kun je afhalen, maar kan ook thuis worden bezorgd!

Prijs: €27,50 p.p.

Bestellen kan telefonisch 0356231478 of per e-mail naar info@wijnbarpetitparis.nl

Kampstraat 22, 1211 GE // https://wijnbarpetitparis.nl


Borrelplank

Liever met dit prachtige weer een lekkere borrelplank in de tuin? Daar hebben deze 2 restaurants voor gezorgd:Wisseloord Café

Naast een ontbijtje, verzorgen ze ook een borrelbox! Deze bestaat uit: kaasdriehoekjes, olijven, hartige worst, albondigas, huisgemaakte tapenade en een kruidenstokbroodje. Bij te bestellen zijn bitterballen of een fles wijn! Bezorging vindt plaats op zondag 10 mei tussen 15.30 en 18.00 uur.

Prijs: €17,50 p.p.

Bestellen kan hier.

Catharina van Renneslaan 10, 1217 CX // https://wisseloordcafe.nl


Echte Liefde Kaas & Delicatessen

Een moeder die van hartig houdt? Wat dacht je van een kaasplankje van Echte Liefde? Je kunt een doosje bestellen voor moederdag, met onder andere: twee fijne kaasjes: Oudwijker Colosso en Délice de Bourgogne, Italiaanse crackers, Engelse chocola en (in samenwerking met Il Divino) een hele fijne Vinho Verde: Maria Saudade. Je kunt het in de winkel ophalen of voor €3,- bij jou thuis laten bezorgen!

Prijs: €24,50

Bestellen kan via WhatsApp: 06 5029 5049 of e-mail info@echteliefdekaas.nl

's-Gravelandseweg 3, 1211 BN // www.echteliefdekaas.nl


Bloemen

Bijna ondenkbaar bij moederdag zijn een bosje bloemen. En hoe leuk als je dan de lokale ondernemers kunt helpen? Zo bezorgen House of Bloomz jouw bloemen thuis (maar ze zijn ook gewoon geopend op moederdag!) of kun je een mooi boeket halen bij Marjoleins bloemenboetiek.


Mis jij een restaurant, lunchroom of wat anders? Laat het me weten!

留言


bottom of page