top of page
  • Foto van schrijverEveline

Laptop & Latte in Hilversum ☕

Wat mij betreft de twee hoofdingrediënten als het gaat om werken buiten de deur: een fijne werkplek (uiteraard met goede WiFi), maar net zo belangrijk: goede koffie. Deze hotspots zijn dus met zorg uitgekozen, getest en geproefd ;-)


Sees coffee & conceptstore

Sees coffee & conceptstore

Op de Gijsbrecht zit Sees coffee & conceptstore. Je kunt hier aan een hogere tafel zitten of een normale tafel. Er is uiteraard heerlijke koffie en lekkere lunch wanneer de honger toeslaat. Als je even wilt pauzeren, kun je in hun winkeltje rondneuzen.

Neem wel je koptelefoon mee, want er kunnen kids in de hoek spelen.


Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // www.seesconceptstore.nl


Presto coffee & more

Presto Coffee & More

Presto Coffee & More zitten op de Herenstraat, een rustige hoek. De plek heeft een vintage huiskamer vibe en heel veel koffiemogelijkheden. Daarnaast kun je de honger stillen met ontbijt, lunch of een lekkere snack.

Je hebt keuze uit een kleine tafel, lounge bank of lange tafel.


Herenstraat 20, 1211 CB // Facebook Presto Coffee


Koffie & JIJ

Koffie & JIJ is een kleine koffie hotspot in de Kerkstraat. Er is ruimte genoeg om heerlijk te werken. De koffie is heel lekker met talloze mogelijkheden. Van warme tot koude koffies, met plantaardige melk tot koemelk en keuze uit allerlei smaakjes. Daarnaast een uitgebreide kaart met veel healthy en vegan opties.


Kerkstraat 98, 1211 CS // www.koffieenjij.nl


Vascobelo V-bar

Vascobelo V-bar

Vascobelo is een brasserie en café in een en wordt ook wel de huiskamer buiten je eigen woning genoemd. Daarnaast heeft het Parijse sferen. De koffie is top, de bediening beleefd en je kunt er uren blijven zitten.

Als je er nou in de middag nog steeds zit, kun je hier ook een prima glas wijn drinken ;-)


Kerkbrink 2, 1211 BX // www.vascobelo.be/hilversum-kerkbrink


Your Coffee

Genoeg koffies, een theebar en 2 verdiepingen waar je kunt zitten. Genoeg ruimte dus en genoeg keuze op de kaart. Met mooi weer zit je hier heerlijk op het terras. Daarnaast een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart, dus je kunt hier prima een dag vertoeven!


Kerkstraat 38A, 1211 CP // https://yourcoffeehilversum.nl


Missen jullie nog goede werkspots? Laat ze hieronder weten en we gaan ze voor je testen!


bottom of page