top of page
  • Foto van schrijverEveline

17 x kerst diners bij jou thuis in Hilversum

Gelukkig is er ook dit jaar, ondanks de avond lockdown, gewoon een kerstdiner op te halen bij jouw favoriete restaurant. Jij hoeft niet te koken, je krijgt een aantal gangen én je support jouw favoriete lokale ondernemer. Win-win dus!

Check hieronder 17 kerstdiners voor thuis:


Centrum


De Open Keuken De Open Keuken herhaal het succes van vorig jaar: Culinaire Kerstboxen! Vorig jaar binnen no-time uitverkocht en beoordeeld met een 8,8! Dus wees er snel bij! Je tovert heel eenvoudig en snel thuis een 3, 4 of 5-gangen kerstdiner op tafel. Er is zelfs een speciaal kidsmenu. Bestel uiterlijk 3 dagen van tevoren en geniet op 24, 25 of 26 december. Bekijk de prijzen, de opties en de menu's hier. Laanstraat 31, 1211 HG // www.deopenkeuken.nl Paisan Paisan presenteert een 'Mediterranean Christmas'; 7 gangen met de heerlijke mediterraanse gerechten zoals je van ze gewend bent, inclusief korte instructievideo's van de chef. Het menu kost €49,00 p.p. Liever een vegetarisch menu? Ook dat is een optie. Ophalen op 24 december tussen 15.00-18.00. Check het menu hier. 's-Gravelandseweg 46, 1211 BT // www.paisan.nu Tiramisu by George Tiramisu by George heeft voor ieder gezin een passend menu. Van antipasti tot een groots hoofdgerecht, of een doe-het-zelf pizzapakket; voor iedereen is er wat lekkers. Er is keuze uit voor-, hoofd- en nagerechten, bijgerechten en alles is op maat te bestellen! Wil je het hele menu zien? Klik dan hier. Koninginneweg 101, 1211 AP // https://tiramisuhilversum.nl Las Tapas Las Tapas heeft een zeer uitgebreide kerst-tapasschaal, met warme en koude tapas. Je hoeft het thuis enkel even op te warmen! Het menu is te bestellen vanaf 2 personen en kost €37,50 p.p. en afhalen kan op de van gebruik met de kerstdagen. Het menu vind je hier. Havenstraat 18-B, 1211 KL // www.lastapas.nl Baak

Baak heeft alle klassiekers van het afgelopen jaar gebundeld in een mooi kerstmenu en is te bestellen op 24 & 25 december. Het menu heeft 4 gangen, met een optionele tussengang (ik verklap vast; dat is de steak tartare die je niet mag missen!). Als toetje kun je kiezen tussen iets zoets of een heerlijk kaasplankje van Echte Liefde. De menuprijs voor 4 gangen is €47,50 en je kunt bestellen per mail (info@baakhilversum.nl) of WhatsApp: 0629309192. Het hele menu vind je hier. 's-Gravelandseweg 10, 1211 BR // http://baakhilversum.nl Ninh Binh Ook dit jaar hebben ze weer heerlijke Kerstboxen voor thuis met een Vietnamees 4 gangen menu. Zelf op te warmen met een simpele instructie. Ze brengen de boxen op 24, 25 of 26 december. De kerstboxen zijn met vlees/vis te bestellen of helemaal vegan en kosten €39,50 p.p. De boxen vind je hier.

Ook leuk; overdag kun je terecht bij Ninh Binh voor een 'Christmas High Wine'! Heerlijk genieten van klassiekers in de middag met eventueel een bijpassend wijntje van Il Divino. Uiteraard is de High Wine ook #vegan te bestellen. Groest 49, 1211 CZ // https://eigenwijs-hilversum.nl Taberna Samen Speciaal voor kerst zijn er tapasboxen beschikbaar voor maar €25,00 p.p. Te bestellen voor kerstavond, 1e of 2e kerstdag. De boxen worden koud geleverd en de tapas zijn zelf makkelijk op te warmen. De boxen kunnen worden opgehaal of laat het voor 2,95 thuis bezorgen. Bestellen kan via info@tabernasamen.nl of bel naar 035-6315766. Leeuwenstraat 21, 1211 ES // https://tabernasamen.nl Restaurant Parc Chique thuis voor je laten koken? Vanaf 6 personen kookt de chef van Restaurant Parc bij jou thuis jouw kerstdiner! Reserveren kan via parckooktthuis@gmail.com of 06 57418159. Havenstraat 58, 1211 KM // https://www.restaurant-parc.nl Heren Spyker Heren Spyker zorgt weer voor heerlijke take away kerstdiner boxen. Er is keuze uit 4- of 5-gangen, met of zonder een fles wijn. Alle voorbereidingen zijn al gedaan en de gerechten hoeven thuis alleen nog maar afgemaakt (verwarmd) te worden. Bij de box leveren zij een envelop met daarin een menukaartje, ontzettend makkelijke instructies én een spotify playlist! De boxen zijn op vrijdag 24 december af te halen tussen 15.00 en 17.00 uur. Het gehele menu en meer info vind je hier.

Liever genieten in het restaurant zelf? Voor de lunch zijn ze geopend van 12.00 tot 17.00 uur voor een 3-6 gangen menu en een heerlijk wijn arrangement, ook te bekijken via de link hierboven. Kerkbrink 17, 1211 BW // http://herenspyker.nl Brasserie Monsees Brasserie Monsees, nog meer recent geopend, gaat gewoon door met lunch, to go én thuis koken! Daarom hebben ze een heerlijk kerstmenu samengesteld: vijf gangen voor €55 (to go €49,50). Bestellen voor to go kan telefonisch of via DM. Check het hele menu hier. Kampstraat 22, 1211 GE // www.brasseriemonsees.nl Puur Smaeck Bij Puur Smaeck kun je het zo gek niet bedenken of het is te bestellen. Van een volledig kerstmenu van 4 gangen met wat lekkers voor bij de koffie tot aan losse gerechten en lekkernijen voor bij het kerstdiner. Het menu is een keuze tussen vlees of vegetarisch. Bij bestelling van het volledige menu krijg je er een amuse bij en brood met garnituur. Het bestelde kerstmenu kunt je afhalen op 24 december tussen 13.00 – 19.00 Betalen kan tijdens het ophalen zowel pin als contant. De hele bestellijst vind je hier. Kampstraat 18-20, 1211 GE // http://www.puursmaeck.nl Bistro Vos Heb je geen zin om zelf uren in de keuken te staan, maar wil je wel genieten van een culinair kerstdiner? Daarvoor heeft Bistro Vos ‘kerstdiner voor thuis’ gemaakt. Met handige instructies heb je het kerstdiner in no-time op tafel. Het kerstdiner wordt aangeleverd met een duidelijke omschrijving van hoe jij met een aantal simpele handelingen de gerechten thuis kan afmaken. Het 4 gangen menu kun je zelf samen stellen en je kunt er ook wijn bij bestellen. Alles vind je in deze link. Biersteeg 15, 1211 GC // https://bistrovos.nl STEK Op 25 december zorgt Stek voor jouw kerstontbijt! Ze leveren het ontbijt helemaal tot aan de deur. Het menu bestaat uit 2x een smoothie of verse jus, 2x een smoothie bowl of sandwich, 2x iets lekkers uit de vitrine, 2x een croissant of chocoladebroodje en 2x een surprise! Beschikbaar voor 2 personen of het gezin. Voor meer info kun je STEK een DM sturen op @stek.coffee. Stationsplein 27, 1211 EX // www.stekcoffee.com


Gooische Bluf

Het Gooische Bluf kerstmenu voor thuis! Met dit menu tover je met enkele simpele stappen een fijn 4 gangen diner op tafel. Inclusief amuse en friandises! Ook een vegetarisch menu is mogelijk! Zelfs bijpassende wijnen zijn te bestellen. Bestellen kan via 035-6243044. Het kerstmenu vind je hier (€49,00 p.p) en het vegetarische kerstmenu vind je hier (€42,50 p.p.).

Langestraat 94, 1211 HB // https://gooischebluf.nl

Oost

Chef aan de Werf Chef's kerstmenu to go: 5 gangen €47,50 voor en 6 gangen voor €55,00. Het hele menu check je hier. Mussenstraat 11, 1223 RB // www.chefaandewerf.nl

Zuid-Oost

Bazs Delicatessenwinkel

Bazs stelt een speciaal menu samen voor iedereen! Er is keuze uit een kerstmenu met Vis, Vlees, Vegetarisch en Vegan. Dit alles gaat op bestelling via info@bazs.nl. Inclusief wijnsuggesties! Het hele kerstmenu vind je hier.

Gijsbrecht van Amstelstraat 111, 1214 AX // https://bazs.nl

Bij de Tuinman Het kerst-afhaal-diner is ook dit jaar weer online te bestellen bij Bij de Tuinman. Je krijgt een 5-gangen diner en met hulp van de instructies tover je vanuit je eigen keuken een mooi diner op tafel. Het menu is vega, maar is ook vegan mogelijk. Afhalen is op 24 december tussen 15.00-18.00 uur. Check het menu hier. Hoorneboeg 4, 1213 RE // https://bijdetuinman.nl

 

Mis jij een restaurant hiertussen staan? Of ben jij eigenaar van een restaurant en wil je hier tussen staan? Neem dan contact op of stuur een DM via social media. Liefs, Eveline.

Comments


bottom of page