top of page
  • Foto van schrijverEveline

Wandelen met Hilversumse horeca & Hilversum Wandelt

Ben jij ook zo lekker aan de wandel de laatste tijd? Samen met jou nog veel meer mensen, en daarom is 'Hilversum Wandelt' in het leven geroepen! Hilversum Wandelt heeft een coronaproof project opgezet met lokale horeca ondernemers. Ze organiseren namelijk elk weekend een wandeling waarbij je langs lokale horeca op vertoon van je route een exclusieve horeca deal kunt scoren!

Super leuk om met een vriend(in) of je lover te doen en een mooie manier om de omgeving te verkennen.Route

De eerste route in en rondom Hilversum start dit weekend, 6 maart! De route is 10 kilometerer en zit vol met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. Je komt onder andere door het centrum, Boomberg, Oude Haven en de Hoornboegse heide. De wandeling kost €5,- per route en je ontvangt hem in PDF. Je kunt de route online bestellen, klik hier.


Welke ondernemers doen mee?

Momenteel is er een samenwerking met 3 horecaondernemers in Hilversum, maar mogelijk dat dit in de toekomst uitgebreid wordt...

Momenteel doen de volgende hotspots mee:


Bierwinkel de Barbier: deze bierwinkel heeft meer dan 400 speciaalbieren van over de hele wereld. Eerder schreef ik al een post over deze hotspot. Deze vind je hier. Op vertoon van de route, kun je op zaterdag en zondag een leuke bierdeal kopen voor €5,-.


Koffie & JIJ: deze hotspots is voor velen van ons in Hilversum een heerlijke koffie hotspot in het centrum van Hilversum. De keuze is reuze. Naast koffie hebben ze veel vegan opties voor sapjes en hapjes. Op vertoon van deze route, kun je op zaterdag en zondag gebruik maken van de combideal: een kopje koffie + appeltaart voor slechts €6,50.


Bij de Tuinman: 1 van mijn favo hotspots midden op de Hoornboegse Heide. Je kunt er momenteel terecht voor lekkere koffies, sapjes, lunch en diner to go. Met zoveel mogelijk producten uit de eigen moestuin. Op vertoon van de route, kun je op zaterdag en zondag een leuke lunchdeal kopen.


Wie zitten er achter Hilversum-Wandelt?

Soren Colton en Marloes Braakhekke, allebei ondernemers in Hilversum. Marloes als ZZP'er in de media en Soren als directeur van een ICT bedrijf. Ze hebben dit opgezet omdat ze het zagen in andere steden, maar nog mistten in Hilversum. Ze vonden het onwijs mooi om te zien dat hiermee lokale ondernemers gesteund konden worden in deze tijden. De stap was dan ook erg klein om te kijken hoe ze dit in Hilversum vorm konden geven. Ze zijn nu begonnen met 1 route langs 3 ondernemers, maar in de toekomst zouden ze dit willen uitbreiden met nieuwe routes gebaseerd op nieuwe ondernemers.

 

Meer info:

Wil je meer info lezen of de route bestellen, dat kan op de website van Hilversum-Wandelt. Ben of ken jij een horeca ondernemer die misschien ook wel geïnteresseerd is? Neem dan gerust contact op!

Comments


bottom of page