top of page
  • Foto van schrijverEveline

Halloween in en rondom Hilversum, 2021

Ondertussen weten jullie wel dat de herfst mijn favoriete seizoen is. Nog iets wat daarbij hoort is spookyseason! Of je nou verkleed naar een feestje wilt, een PubQuiz wilt doen of een heerlijke classic horror movie wilt kijken; ik heb alle tips in Hilversum en 't Gooi voor jullie op een rijtje gezet.Vue Horror Classics

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober om 19.00 uur bij Vue Hilversum

Speciaal voor Halloween trekt Vue twee horror classics uit de kast! Namelijk de films The Texas Chainsaw Massacre (1 van mijn favorieten!) en Blade.

Beide films zijn echte horror classics en kun je nu op het grote scherm kijken om extra te griezelen. Beide films zijn geschikt voor 16+.

Tickets voor The Texas Chainsaw Massacre vind je hier en voor Blade vind je hier.


Flirtnight Hilversum

Vrijdag 29 oktober van 20.00 tot 0.00 uur bij de Vorstin

Flirtnight is elke editie uitverkocht, en dit keer staat de flirtnight helemaal in het teken van Halloween. Een avond met DJ’s, dansen en flirten. De dresscode is halloween, maak het zo gek en/of eng mogelijk. Het is geen verplichting, maar wel leuk! Door een groen (single), oranje (hard to get) of rood (bezet) bandje om je arm te doen kun je laten zien wat jouw status is en waar je die avond behoefte aan hebt. Meer info over Flirtnight vind je hier en tickets kun je hier bestellen.

Koninginneweg 44, Hilversum // www.devorstin.nl


Halloween met DJ DØD

Zaterdag 30 oktober van 20.00 tot 23.50 uur bij The Skiff

Zin in live muziek en een drankje? Bij The Skiff kun je los gaan op de gruwelijkste platen van DJ DØD. En elk jaar is het weer een verrassing waarin de bemanning veranderd dit jaar...

Kampstraat 2bc, Hilversum // www.theskiff.nl


© Barbier Rogier

De spannendste knipbeurt bij Barbier Rogier

Zaterdag 30 oktober van 8.30 tot 17.00 uur bij Barbier Rogier Laren

Al 8 jaar lang een traditie bij Barbier Rogier Laren! Krijg de spannendste knipbeurt van je leven door bijvoorbeeld een zombie. Je mag zelf natuurlijk ook verkleed gaan, maar het hoeft natuurlijk niet. Ook de salon zelf wordt omgetoverd tot horrorhouse. Klein voorproefje? Check deze video. Een plekje reserveren (als je durft...) kan hier.

Nieuweweg 5, Laren // www.barbierrogier.nl


Halloween in de Karroesel

Zaterdag 30 oktober vanaf 20.00 uur bij de Karroesel

'De Kar' wordt op 30 oktober omgebouwd tot enge kroeg en kun je in de mooiste creaties griezelen. Verkleed je, drink een drankje en doe een dansje! Entree is gratis.

Spoorstraat 44, Hilversum // https://karroesel.nl


Halloween PubQuiz bij PorterHouse

Zaterdag 30 oktober van 21.00 tot 23.00 (aanvang 20.30u) bij PorterHouse Huizen

Deze 1e PubQuiz editie van 2021 bij PorterHouse wordt geheel gewijd aan het thema Halloween! Muziekfragmenten, wáár of niet waar, instinkers en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen... Tijdens de quiz kun je hapjes en drankjes bestellen en tussen door in de pauzes. Wint jouw team? Dan betalen zij de rekening!

Meedoen is gratis maar schrijf je tijdig in want vol is vol! Je team mag uit maximaal 6 personen bestaan. Kom je met meer dan zes personen, dan kun je opsplitsen in meerdere teams. Reserveren kan hier.

Dresscode: Halloween!

Vaarboom 1, Huizen (1e verdieping) // https://porterhouse.nl


© Muiderslot

Naargeestige nachttours in Muiderslot

Zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 bij Muiderslot

In het Halloween weekend zijn er avondtours door een donker en verlaten kasteel. De schaduwzijde van het Muiderslot en duistere gebeurtenissen uit het verleden worden onthuld. Aan de geschiedenis van het Muiderslot kleeft bloed, moord, doodslag en kwelling. In de naargeestige nachttours word je meegenomen naar de donkere kerkers, over krakende zolders en door het duistere verleden.

Het kasteel is op deze avonden alleen onder leiding van een gids te bezoeken en is vooraf reserveren verplicht. Om 20:00 en 21:30 zijn de rondleidingen Engelstalig. De rondleidingen zijn niet geschikt voor kinderen. Tickets vind je hier.

Herengracht 1, Muiden // https://muiderslot.nl

Comments


bottom of page