top of page
  • Foto van schrijverEveline

Wandelen met alpaca’s bij de Gooische alpacaboerderij

Dit stond al zo lang op mijn verlanglijstje: wandelen met alpaca’s! En wist je dat dat gewoon hier in de buurt kan?

In Eemnes hebben Linda en haar partner een grote boerderij met een groot stuk land. Ooit begonnen met 4 alpaca’s, hebben ze er nu 19! Zo werd de Gooische alpacaboerderij geboren. Samen met Kirby verzorgen ze deze grote kudde.Met alpaca’s wandelen en voeren

Je kunt een private date inplannen vanaf 2 personen. Je hebt dan een uur de tijd om met de alpaca’s te knuffelen, wandelen, eten te geven en foto’s te schieten.

De dag begint met een rondleiding over de boerderij, uitleg over de dieren en je mag ze voeren. Je loopt lekker rond tussen de alpaca's. Je krijgt koffie, thee of fris met wat lekkers en de laatste 20 minuten besteed je aan een wandeling over het erf. Met ieder een eigen alpaca natuurlijk!


Verjaardagen en feestjes

Daarnaast zijn er verschillende opties, zoals een kinderfeestje, uiteraard geheel in het thema van alpaca’s. Maar ook babyshowers, vrijgezellenfeest, teambuildinguitje en veel meer.Slapen

Wil je er helemaal een uitje van maken, woon je niet in de buurt of heb je altijd al wakker willen worden met het zicht over een mooie groep alpaca’s? Je kunt er ook slapen! Ze hebben 2 locaties op het erf van de boerderij. Je kunt een vakantiehuisje huren van 100m2 met jacuzzi, verwarmd zwembad, kindertoestel, buitenbar en bbq voor 5 personen.

Maar er is ook een vrijstaande pipowagen op het erf voor maximaal 4 personen met privé terras. Beide vakantiehuisjes zijn te vinden op Natuurhuisje. Klik hier voor het huis met zwembad en hier voor de pipowagen.

 

Ook een alpaca date inplannen? Dat kan via de website. De kosten zijn €25,00 p.

Wakkerendijk 198, 3755 DJ Eemnes

1件のコメント


ゲスト
2023年2月08日

Wat een wollig verhaal! ;) Echt leuk om te lezen. Dank je!

いいね!
bottom of page