top of page
  • Foto van schrijverEveline

8 x de beste coffee to go

Bijgewerkt op: 7 nov. 2020

De terrassen mogen binnenkort weer open, maar een coffee to go is altijd fijn. Even tussendoor, tijdens het winkelen, tijdens een drukke werkdag of een klein cadeautje voor jezelf (ga ik nu te ver als ik zo over mijn koffie praat?).

Ik ben zelf in ieder geval altijd op zoek naar het beste bakkie troost, to-go! Hieronder een aantal van mijn favorieten:


© Koffie & JIJ

Koffie & JIJ

Koffie & JIJ, het zit al in de naam. Dan moeten ze wel lekkere koffie hebben... en dat hebben ze! Noem een koffie en ze hebben het. Ja, echt! Zwarte koffies, koffie met melk, ijskoffie. Decafe, maar ook keuze uit amandelmelk, sojamelk, havermelk, kokosmelk of slagroom. En als laatste hebben ze hun specials. Denk aan chocolate cappuccino, caramel love en oh my kokos. En nog leuker; als de koffie to go neemt, kost je koffie altijd €2,60! En als je je eigen beker mee neemt, krijg je nog eens 30% korting.

Koffie van: Cook & Bon

Kerkstraat 98, 1211 CS // www.koffieenjij.nl


Your Coffee

Your Coffee heeft misschien wel de meeste soorten koffies op het menu staan! Naast de basics als espresso, flat white, filterkoffie, cappuccino, staan er ook koffiespecialiteiten op het menu. Je kunt namelijk naast verschillende soorten koffie, ook kiezen uit verschillende bonen. Denk aan een fruitig en frisse smaak van koffiebonen uit Guatemala, of een lekkere kloosterkoffie. De mogelijkheden en opties zijn eindeloos. Naast koemelk is er keuze uit soja-, haver-, amandel-, of kokosmelk. To go kost altijd €2,25!

Koffie van: Single Estate

Kerkstraat 38A, 1211 CP // https://yourcoffeehilversum.nl


Sees. coffee + conceptstore

Bij Sees kun je naast lekker shoppen, ontbijten of lunchen ook heerlijke koffie halen. Ze hebben alle classics op de kaart staan, maar ook hazelnoot latte, moccaccino, dirty chai latte (met een shot espresso) of ijskoffie. Naast koemelk, kun je ook kiezen uit havermelk.

Koffie van: Nordkapp Coffee

Gijsbrecht van Amstelstraat 119, 1214 AW // www.seesconceptstore.nlVascobelo V-bar

Vascobelo is een van mijn favoriete koffies. Goede sterkte en heel smaakvol. Ze komen oorspronkelijk uit België en malen hun eigen koffie. Je hebt keuze uit de basics zoals espresso, cappuccino en latte, maar ook cortado en naken doppio. Daarnaast is er keuze uit koemelk, soja- of havermoutmelk. Met mooi weer kun je natuurlijk ook een lekkere ijskoffie bestellen.

Koffie van: eigen koffie

Kerkbrink 2, 1211 BX // www.vascobelo.be/hilversum-kerkbrink


Bagels & Beans

Bij Bagels & Beans kun je alle classics krijgen en een ijskoffie. Geen poespas, maar gewoon lekkere koffie. Ook to go!

Koffie van: eigen koffie

Kerkstraat 3, 1211 CK // www.bagelsbeans.nl


Doppio

Doppio is gemaakt om goede koffie te leveren. En dat doen ze! Ze hebben de classics (inclusief French Press) en daarnaast ook een lijst met heerlijke specials. Denk aan Caffe Mocha, Caramel Macchiato, Vanilla Latte, Caffè Mocha Bianco en voor de kleintjesdie graag een koffie meedrinken, de Babyccino. Wist je dat ze ook een coffee workshop aanbieden? Dan leer je hoe je thuis een echte barista wordt!

Koffie van: Roasted Artisan Works (RAW)


Presto Coffee & More

Presto met haar vintage woonkamer heeft heerlijke koffie. Om daar te zitten, maar ook om lekker mee te nemen. Helaas momenteel gesloten door COVID-19 en ook geen koffie to go, maar vanaf 2 juni is dit gelukkig wel weer mogelijk.

Koffie van: Climpson & Sons

Herenstraat 20, 1211 CB // Facebook Presto Coffee


Bar Boon

Bar Boon zit midden op het mediapark en is een ontmoetingsplek in de vorm van kleine woonkamer. En, belangrijker: met goede koffie!

Koffie van: Bocca koffie

Andre van Duinboulevard 7, 1217 WH // www.barboon.nl


Wat is jouw favoriete koffie to go?

Comentarios


bottom of page