top of page
  • Foto van schrijverEveline

3 x pop-up schaatsbanen in 't Gooi

Vanaf eind november komen er weer een aantal bekende pop-up schaatsbanen in 't Gooi! Helaas gaat Maarssen on Ice dit jaar weer niet door, maar we hebben nog 3 schaatsbanen in 't Gooi die wel doorgaan. Hieronder vind je welke, de kosten, openingstijden en welke activiteiten er zijn. En natuurlijk waar je kunt opwarmen met een kop warme chocolademelk of glühwein.

En als we weer net zo een heerlijk koude winter hebben als vorig jaar, kunnen we misschien wel schaatsen op natuurijs, zoals voor het Raadhuis in Hilversum of opent Kasteel Muiderslot weer een pop-up schaatsbaan...
Winter Village Laren

Winter Village Laren

25 november 2023 t/m 7 januari 2024

Wie kent deze jaarlijks terugkerende schaatsbaan midden in het Larense dorp niet? Winter Village Laren. Midden op de Brink is een openlucht ijsbaan van 450 m2 waar je vrij kunt schaatsen voor jong & oud. Daarnaast zijn er schaatslessen, is er schoolschaatsen, peuterschaatsen en een eisstockschiessen competitie. Zelfs Sinterklaas is nog even te zien op de schaatsbaan. Om op te warmen met warme chocolademelk of een borrel kun je terecht bij het pop-up restaurant van Winter Village Laren. En zelfs voor een diner kun je hier terecht.

Entree ijsbaan: € 9,50 per persoon (voor de duur van 2 uur), huur van schaatsen is gratis. Een abonnement of strippenkaart is ook een optie. Alle openingstijden vind je hier.

Brink, Laren // website


Nederhorst On Ice

24 november 2023 t/m 7 januari 2024

De schaatsbaan in Nederhorst Den Berg is dagelijks geopend voor vrij schaatsen, maar je kunt er ook terecht voor schaatsles, schoolschaatsen, ijshockey, curling, Bergse winterspelen, Disco on Ice, voor competities en kinderfeestjes. Ook heb je toegang tot de Bergstube, waar je kunt zitten met een bordspel, warme chocomel, glühwein, een heerlijke kom snert of een broodje warme worst. Ook is er een kidscorner.

Entree ijsbaan: een dagkaart kost € 9,00, huur van schaatsen is gratis. Evenals parkeren en WiFi. Een abonnement of strippenkaart is ook een optie. Alle openingstijden vind je hier.

Blijklaan 1, Nederhorst Den Berg // www.nederhorstonice.nl 


Bussum op IJs

8 december 2023 t/m zondag 7 januari 2024

De baan in Bussum is dagelijks geopend, zelfs tijdens de feestdagen kan er geschaatst worden. Naast vrij schaatsen kun je er schaatslessen volgen, is er schoolschaatsen, ijshockey, curling , kabouterschaatsen, kinderfeestje vieren of zelfs discoschaatsen. Opwarmen, of juist afkoelen na het schaatsen? Dit kan bij 't Raedthuys op IJs. Je kunt er terecht voor warme choco, huisgemaakte kaasfondue, erwtensoep, frietjes, apfelstrudel en vele andere winterse hapjes!

Entree ijsbaan: € 8,00, entree & schaatshuur: € 10,00. Een strippenkaart is ook een optie. Alle openingstijden vind je hier.

Brinklaan 35, Bussum // website


Comments


bottom of page