top of page
  • Foto van schrijverEveline

Openluchtconcerten De Vorstin Kweeksessies

Elke zaterdag in augustus zijn openluchtconcerten gepland: De Vorstin Kweeksessies. In de Kwekerij zijn er vier zaterdagen dat je kunt genieten van toffe artiesten van Nederlandse bodem. Zaterdag 7 augustus bijten S10 en Joshua J het spits af en in de weken daarna is het de beurt aan Rondé, Bente, WIES, Meis, Lucas Hamming en Joe Buck.


Programma: De concerten vinden plaats op zaterdag 7, 14, 21 en 28, augustus. Er is iedere avond plaats voor 200 muziekliefhebbers en er hoeft niet vooraf getest te worden op COVID. Door vaste zitplaatsen is een veilige anderhalve meter gegarandeerd. De deuren gaan om 19.00 uur open en de avond duurt tot 22.00 uur.
7 augustus: S10 & Joshua J

S10, de 20 jarige Stien, maakt Nederlandse alternatieve pop en vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison.


Joshua J maakt wavy R&B, soul en HipHop muziek. Hij is een jonge opkomende dj/producer uit Breda die sinds een tijdje nu ook zijn eigen vocals op zijn tracks zet. Zijn nummer ‘Lock My Door’ heeft inmiddels ruim 4 miljoen streams op Spotify.
14 augustus: Rondé & Bente

Rondé is een indiepopband, bestaande uit Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen. Ze braken in 2014 door met hun eerste single Run. Eind 2020 kwam het viertal met de verrassende popliedjes ‘Get To You’ & ‘Real Feelings’, welke samen al miljoenen keren gestreamd zijn.


Bente, Bente Fokkens is een multitalent: ze acteert, schrijft muziek, zingt en werd 3FM Talent. Je kunt haar kennen van optredens bij DWDD en de documentaire 'Bente's Stem'. Met de recent hit ‘Nee Is Nee’ samen met MAAN heeft ze haar eerste hitnotering op zak.
21 augustus: WIES & Meis

WIES is een kersverse Nederpop-act bestaande uit Jeanne, Jasper en Tobias en maken pop, electronica en raggende organische muziek. Ze scoorden een 3FM Mega Hit met hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ en werden bekroond met de 3FM Talent Award. Het debuutalbum van WIES wordt verwacht op 17 september 2021.


Meis, het soloproject van Aysha de Groot, maakt kleine liedjes over grote onderwerpen als eenzaamheid, knokken tegen pech en het uiterst gefrustreerd blijven hangen in ontkenningsfases. Ze is rauw, soms donker, maar dromerig.  Met hoofdthema ‘isolement’, maakte Meis haar debuut EP ‘Een’, waarin ze een intrigerende balans vond tussen akoestische instrumenten en elektronische synths en samples.
28 augustus: Lucas Hamming & Joe Buck

Lucas Hamming kun je kennen als één van de grote talenten uit het tv-programma 'De Beste Singer-Songwriter' in 2016. Daarna wordt hij samen met zijn band de ‘huisband’ van DWDD. De release van zijn nieuwste track ‘Falling’, werd gebombardeerd tot Radio 2 “Top Song” en 538 “Harde Schijf”.


Joe Buck is een Nederlandse singer-songwriter maakt prachtige Americana. In 2017 scoorde Joe Buck samen met Ilse deLange de enorme hit 'The Way You Take Time'. Het nummer stond hoog in de Top 40 en werd ook nog nummer één in de ‘reclamemuziek Top-40’. Hij stond als eerste Nederlandse artiest op het grootste Country Music festival van Amerika (CMA Fest).


Tickets

Tickets kosten €10,- en zijn inclusief 2 consumpties. De tickets kun je bestellen via de website van De Vorstin, klik hier.


Meer info:

De Vorstin Kweeksessies zijn een initiatief van De Vorstin, De Kwekerij en Hilversum Marketing.

Waar: De Kwekerij, Stationsplein 27, 1211 EX Hilversum

Wanneer: 7, 14, 21 en 28 augustus van 19.00 - 22.00 uurComments


bottom of page