top of page
  • Foto van schrijverEveline

Giveaway! Nailart of BIAB behandeling bij Lak 'n Roll


YAY, eindelijk een hotspot in Hilversum waar je de mooiste nailart kunt laten zetten! Donja Bok, oprichtster van Lak 'n Roll, zette al jaren als hobby de mooiste nailart bij vriendinnen en heeft besloten om van haar hobby haar werk te maken en een eigen bedrijf op te starten. Naast dat ze de meest creatieve ontwerpen kan bedenken en zetten, heeft ze zich gespecialiseerd in BIAB (Builder In A Botlle). De lak is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Ideaal voor mensen met poreuze, dunne nagels of bijvoorbeeld nagelbijters.


Lak 'n Roll

De naam Lak 'n Roll komt niet alleen voort als knipoog naar Rock 'n Roll, maar ook omdat ze bij jou thuis (geheel coronaproof!) met de elektrische bakfiets komt. Je hoeft niets te doen, Donja zorgt voor de materialen, ontspanning en verzorging. Je kunt kiezen uit ontwerpen of zelf een verzoek doen.


Giveaway

Om de opening te vieren hebben we een superleuke samenwerking. Ik mag namelijk 1 winnares kiezen voor het laten zetten van een abstract design (in overleg met Donja) of een BIAB behandeling! Heb jij zin om jezelf lekker in de watten te laten leggen? Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken op deze winactie:

  1. Volg @hilversumcityguide op instagram

  2. Volg @laknroll.nailart op instagram

  3. Laat weten welke behandeling je wilt winnen in de post op @hilversumcityguide en waarom jij graag wilt winnen (of iemand taggen waarvan je vindt dat zij dit verdient heeft)

  4. Meer kans maken? Deel het bericht!

Op zaterdag 13 maart 2021 wordt de winnaar bekend gemaakt!


Check de instagram van Lak 'N Roll hierboven voor meer inspiratie!

Comments


bottom of page