top of page
  • Foto van schrijverEveline

6 x de leukste feestjes met oud en nieuw in Hilversum

Wil jij 2022 in stijl afsluiten? Of juist met een lekker feestje tot in de diepe ochtend uurtjes van 2023? Voor ieder wat wils voor deze 6 feestjes in Hilversum. Of nou ja, 5. Want de laatste bevindt zich in Laren!

Alle feestjes zijn voor 18+, behalve het feest op het Marktplein met een speciaal kinderprogramma wat vroeger op de avond.

Lees snel verder en happy NYE!Marktplein

Zoals elk jaar kun je de jaarwisseling meemaken op het Marktplein. Er is dit jaar een gezellig feest voor jong en oud met muziek, oliebollen en vuurwerk. Er is eerst een kindervuurwerkshow, om 19.30 uur. Hierna treden De Gooise zangers op voor en ook weer na de centrale vuurwerkshow.

Om 23.45 uur is er een woord van de burgemeester, waarna we aftellen tot middernacht. De centrale vuurwerkshow start om 0.00 uur. Het Nationaal Aftelmoment vindt plaats bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid en zal live worden uitgezonden op NPO 1. Entree is gratis.

Marktplein 1


MOUT & Nieuw

De derde editie van MOUT & Nieuw bij Foodhall Mout vindt dit jaar plaats op 31 december vanaf 21.00 uur. Er is een live band, champagne, DJ, oliebollen en een heleboel gezelligheid. Op het Marktplein is er om 0.00 uur vuurwerk en daarna gaat het feest binnen gewoon weer door tot in de vroege uurtjes. Er zijn twee ticket opties, namelijk de standaard ticket voor €29,50 p.p. of de CAVA ticket voor €44,50, inclusief bij binnenkomst een fles cava. Tickets kun je hier scoren.

Marktplein 1 - website


Café Soof

Bij Café Soof kun je het jaar gezellig afgesloten. Er zijn drankjes in overvloed (inclusief de huisgemaakte dropshots) pooltafels, gewoon gezellig aan de bar lekker dansen tot in de vroege uurtjes. Het begint om 21.00 uur en duurt tot 2023. Gratis entree.

Langestraat 124 - Facebook


G-oud en Nieuw party

Bij club G-spot is er een fijne G-oud en Nieuw party! Eerst thuis oliebollen eten en de glazen klinken om 0.00 uur en vanaf 0.30 uur kun je dansen in G-spot. Dat wordt feesten tot diep in de nacht, want de eindtijd staat om 6.00 uur. Het thema is G-oud, dus trek je gouden kleding uit de kast, een gouden item in je haar of bedenkt iets anders leuks. Entree is €10,00 p.p., te koop aan de deur.

Groest 57 - website


NYE A Touch of Gold by BAMBU

Bambu is elke zaterdag al te vinden bij Club Rex, maar op NYE wordt het een extra speciale avond. Club Rex zal worden omgetoverd tot een compleet gouden oase. De dresscode is dus ook goud en een gouden tint dragen is daarom ook verplicht. Het feest begint om 0.00 uur tot 6.00 uur in 2023 en de muziek is voor HipHop, R&B, Disco/house en hits. Tickets kosten €20,00 p.p. en kun je hier vinden.

Groest 23 - website


The Mauvelicious Oud & Nieuw // Dinner & Party

Begin je NYE met een dinnerbij Mauve in Laren! Om 18.00 uur ontvang je in Bar Mauve een welkomstdrankje en daarna volgt een heerlijk 4-gangen diner in de Brasserie. Aansluitend vindt het Oud & Nieuw feest plaats weer terug in de bar, met DJ, champagne, oliebollen en beignets. All-in tickets van drankje tot en met het feestje kost €125,00 p.p. Party-only is van 21.00 tot 2.00 uur en kost €50,00 p.p. Tickets kun je hier bestellen.

Brink 1, Laren - website

bottom of page